Over SKottig

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en tijd wilt nemen om te lezen wie er achter SKottig zit.

ABOUT SKottig…   SKottig

Mijn naam is Sietske Kerstma, de oprichter van SKottig.
SKottig is het Fryske woord voor Schattig. Althans zo spreek je het uit.
De eerste twee letters van SKottig staan voor Sietske Kerstma. Ik heb ervoor gekozen mijn naam terug te laten komen omdat alle producten persoonlijk door mijzelf worden gemaakt.

Where it all started:
Met de geboorte van mijn eerste kleindochter Lisa ben ik begonnen met het maken van baby kleertjes. Deze hobby werd al gauw groter. Ik ging al snel meer kleine opdrachtjes voor anderen doen. Dit waren opdrachten die ik op aanvraag kreeg. Het creatieve proces van het begin tot het eind geeft mij veel voldoening. Ik vind het leuk om wat uurtjes per week achter de naaimachine te zitten en vervolgens kindjes blij terug te zien in mijn creaties.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen label opgezet en ben ik te benaderen via Facebook en sta ik op markten om mijn items te verkopen.

SKottig staat voor een uniek, schattig, stoer baby- en kinderlabel.
Mijn producten zijn met veel liefde gemaakt. SKottig maakt baby- en kinderkleertjes in hippe printjes en leuke kleurtjes, in de maten 56 t/m 128. Op aanvraag zijn er ook grotere maten te bestellen. Naast de baby- en kinderkleertjes maak ik ook aankleed hoezen, luier- etui’s en manden, spuugdoeken, mutsen,

Sharing is caring!

SKottig

Trots op de nieuwe outfit van je kleintje? Of de aankopen die je gedaan hebt? Stuur een foto en wie weet wordt deze door SKottig gepubliceerd! Foto’s worden alleen met toestemming gedeeld.

We love to see happy customers. 

 

Wil je de kleertjes bekijken en voelen? Kijk dan onder het kopje verkooppunten, op welke events/plekken je ons kunt vinden.